UNIUNEA EUROPEANA
GUVERNUL ROMANIEI
Investim in mediu. Credem in viitor.
ARIA NATURALA PROTEJATA
NGE
INSTRUMENTE STRUCTURALE
2007-2013
Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala
NGE - Activitati
 

  Activitati

Organizarea și desfășurarea unor activități de conștientizare a studentilor

 

 

Au fost constientizati 40 de studenti cu privire la legislaţia din domeniu, la prevederile planului de management integrat şi la măsurile de protecţie din aria naturală protejată.

 

 

Au fost organizat un seminar cu titlul  Impactul activităților antropice asupra speciilor și habitatelor în aria naturală protejată de importanță comunitară ROSCI0128 Nordul Gorjului de Est” pe 29.04.2014 si o vizita in teren in data de 19.06.2014

Materiale promotionale distribuite:

- 40 mape;

- 40 pixuri;

- 40 brosuri;

- 40 pliante;

- 40 tricouri;

- 40 sepci;

- 8 postere;

 

S-a urmarit creșterea cu 30% a gradului de conștientizare a studenților și cadrelor universitare cu privire la protecția biodiversității, a habitatelor natural, a speciilor de floră și faună sălbatică din aria naturală protejată de importanță comunitară ROSCI0128 Nordul Gorjului de Est.

 

 

Creșterea gradului de conștientizare a fost măsurată prin distribuirea a 40 de chestionare la începutul acțiunii 1 urmată de alt set de 40 de chestionare distribuite la sfârșitul acțiunii 2. Astfel, am cuantificat, pe baza întrebărilor din chestionare, gradul de conștientizare pe care acest grup țintă l-a avut înainte de începerea acțiunii și după încheierea acesteia.

 


GALERIE FOTO

inapoi
Vizitatori unici: 97750

PROTEJEAZA SPECIILE © 2012 | Termeni si conditii
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau Guvernului Romanie
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Creat de