UNIUNEA EUROPEANA
GUVERNUL ROMANIEI
Investim in mediu. Credem in viitor.
ARIA NATURALA PROTEJATA
NGE
INSTRUMENTE STRUCTURALE
2007-2013
Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala
NGE - Activitati
 

  Activitati

Activități de consultare publică aferente procedurii de elaborare și aprobare a planului de management integrat

         Participarea publicului este cerută pentru a asigura informaţii semnificative care ar putea fi reflectate în Planul de Management Integrat. Activitatea de consultare publică aferentă procedurii de elaborare și aprobare a planului de management integrat constituie una din activitățile de informare și conștientizare a factorilor interesați și a membrilor grupului țintă pentru diseminarea rezultatelor activităților implementate prin proiect, și are ca scop creșterea nivelului de conștientizare a acestora, în strânsă conexiune cu activitățile concrete de conservare și protejare a ariei naturale protejate de importanţă comunitară ROSCI0128 Nordul Gorjului de Est. Obiectivul principal al activităţii de participare şi consultare a publicului este de a îmbunătăţi procesul de elaborare a Planului de Management Integrat, prin aplicarea unei proceduri eficiente de cooperare la toate nivelurile.

            Participarea publicului presupune admiterea acestuia în posibilitatea influenţării realizării Planului de Management Integrat şi proceselor de stabilire a programelor de măsuri, în vederea conservării biodiversităţii ariei naturale protejate de importanţă comunitară ROSCI0128 Nordul Gorjului de Est, în care informarea are un rol esenţial.

Consultarea publicului constitue o formă mai susţinută de asociere a publicului, fiind un schimb interactiv de informaţii, prin organizarea unor grupuri consultative, interviuri şi dezbateri publice cu participarea mass-media. Participarea şi consultarea publicului vizează în principal protecţia mediului, dezvoltarea şi susţinerea politicilor de management local.

Pentru consultarea publicului se au în vedere următoarele activităţi:

1. Publicarea calendarului şi a programului de lucru; 

inapoi
Vizitatori unici: 97750

PROTEJEAZA SPECIILE © 2012 | Termeni si conditii
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau Guvernului Romanie
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Creat de