UNIUNEA EUROPEANA
GUVERNUL ROMANIEI
Investim in mediu. Credem in viitor.
ARIA NATURALA PROTEJATA
NGE
INSTRUMENTE STRUCTURALE
2007-2013
Proiect co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala
NGE - Activitati
 

  Activitati

Realizarea website-ului de internet pentru aria naturală protejată Nordul Gorjului de Est
          Pentru realizarea website-ului s-a cumpărat domeniului de internet. A fost înregistrat domeniul de internet. A fost realizat website-ul de internet pentru aria naturală. Acesta cuprinde informaţii detaliate despre zonă, speciile şi habitatele prezente în aria naturală protejată, informaţii utile. Pe website va fi publicat planul de management integrat al ariei naturale protejate precum şi un set de hărţi. Pe acest website au fost publicate şi filmele documentare scurte, tip reclamă (de maxim 2 minute) realizate pentru aria naturală protejată de importanţă comunitară ROSCI0128 Nordul Gorjului de Est.
         Ținând cont de faptul că pentru aria naturală protejată de interes național Cheile Oltețului care se regăsește pe suprafața sitului ROSCI0128, se realizează un website de internet finanțat prin POS Mediu Axa 4, inclus în activitățile proiectului aflat în implementare cu titlul: Măsuri de management privind conservarea biodiversităţii şi conştientizarea publică a ariei naturale protejate Cheile Olteţului”, website-ul de internet al ariei Nordul Gorjului de Est nu va include detalii despre această arie naturală, și nici pagină separată, pentru a nu exista suprapuneri în finanțare, ci va avea doar un link către pagina de internet realizată prin proiectul aflat în implementare finanțat prin POS Mediu pentru Cheile Oltețului.
inapoi
Vizitatori unici: 97750

PROTEJEAZA SPECIILE © 2012 | Termeni si conditii
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau Guvernului Romanie
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe co-finantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Creat de